Elgsethytta

Elgsethytta - Eivind Unsmo | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eivind Unsmo
DIMENSJON
9,97 MB
FILNAVN
Elgsethytta.pdf
ISBN
1187503874999

BESKRIVELSE

Elgsethytta har gjennom 60 år vært et populært utfartssted for Trondheims befolkning. I denne boka forteller Eivind Unsmo om planlegging, bygging og bruk av hytta. For initiativtakerne var tanken å få folk til å bruke marka mer.

Rømmegrøt, boller, kakao og andre godsaker står på menyen. Turisthytta ble åpnet i 1958 og tilhørte Trondhjems Skiklubb til Fra Elgsethytta er det også en fin tur opp til Storheia, Bymarkas høyeste topp og med en praktutsikt over by og fjord.

Værvarsel som PDF. Kontaktinformasjon for Elgsethytta Trondheim, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Elgsethytta, Trondheim: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Elgsethytta i Trondheim, Norge på Tripadvisor. Serveringsstue i Bynesmarka utenfor Trondheim. Ypperlig turmål for alle som er glad i gode markaopplevelser.

RELATERTE BØKER