Et glass før krigen

Et glass før krigen - Dennis Lehane | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dennis Lehane
DIMENSJON
11,22 MB
FILNAVN
Et glass før krigen.pdf
ISBN
2506859953889

BESKRIVELSE

Det er sommer i Boston, en by gjennomsyret av historie og rasemotsetninger. En by som snart skal eksplodere i en ufattelig skandale og en blodig gjengkrig. Det er uken før Uavhengighetsdagen.Patrick Kenzie og Angela Gennaro er privatetterforskere av det røffe slaget. De kjenner arbeiderstrøkene og gettoen rundt Bostons Dorchester-distrikt som innfødte.De påtar seg en tilsynelatende enkel jobb. En fremstående politiker forsøker å finne Jenna Angeline. Den svarte vaskehjelpen er beskyldt for å ha stjålet konfidensielle dokumenter. Saken blir stadig større, Jennas familie er innblandet, sammen med rivaliserende gjengledere. Patrick og Angela er snart dypt involvert i en etterforskning som dreier seg om utpressing, leiemord og barneprostitusjon og med forbindelser fra gata til politikkens høyeste tinde.

En by som snart skal eksplodere i en ufattelig skandale og en blodig gjengkrig. Det er uken før Uavhengighetsdagen. Varenummer: BO-42284.

En by som snart skal eksplodere i en ufattelig skandale og en blodig gjengkrig. Det er uken før Uavhengighetsdagen. Vår pris 149,-.

RELATERTE BØKER