Hjertemerket

Hjertemerket - Liv Almendingen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Almendingen
DIMENSJON
9,53 MB
FILNAVN
Hjertemerket.pdf
ISBN
8810579027718

BESKRIVELSE

Høstløvet faller, og Sunniva pyntes til brud. Så legger den første snøen seg, og med hest og slede reiser sjølfolket til granneøl på Øvre Li. Sunniva er full av forventning, og er lykkelig uvitende om hva gildet vil komme til å bringe. Det hun heller ikke vet, er at Johan og presten har inngått en byttehandel som gjelder Elvestad. «Johan, du må våkne! Det er noen som skriker.» Sunniva lyttet med åpen munn. «Hør!» Husbonden var ute på gulvet i et byks. «Jeg går og undersøker. Du blir her så lenge.» «Nei, jeg går med deg, Johan.» Utenfor hang månen stor og blekgul på himmelen. Skinnet tegnet digre flater med trolsk lys mellom de nattsvarte skyggene fra hus og trær. Hylet skingret igjen. «Det høres ut som om noen setter livet til,» utbrøt Johan hest, og grep hardt om hånden hennes.

Undersøkelser viser at kalver som går to og to sammen vokser opp mot 130 gram mer pr. dag og har mindre nedgang i vekt ved avvenning enn kalver som er oppstallet enkeltvis. På menyen: Hjertepizza (til de små) Firkantpizza (til de voksne) Lotte, Kasper og kusinene har kost seg med hjertepizza til kveldskosen.

hjernen kirurgi klistremerke har evnen til å gå hvor som helst i ditt hjem. Også ideell til bruk som medisinsk klistremerke i en legeoperasjon. For å tilfredsstille kravene i Fødevareministeriets dyrevelfertdsmerkeordning (hjertemerket) må kalvene fra 31/12-20 være oppstallet to og to fra sju dagers alder.

RELATERTE BØKER