Hullet

Hullet - Øyvind Torseter | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Torseter
DIMENSJON
8,59 MB
FILNAVN
Hullet.pdf
ISBN
6990100925648

BESKRIVELSE

Nominert til Brageprisen 2012."Hallo. jeg har oppdaget et hull i leiligheten min ... ja ... om dere kan komme og se på det ... ta det med ned til dere, sier du ... hvordan ... hallo!Hovedpersonen har oppdaget et hull og prøver å finne en forklaring. Han oppsøker ekspertise. Men det er ikke alt som kan forklares, kanskje han bare må akseptere at det er der.Dette er en utsøkt og original bildebok. Den er både surrealistisk og hverdagslig. Alt foregår i en vanlig hverdag, men det er jo kanskje i vanlige hverdager at det surrealistiske skjer. Boken vil appelere til mennesker i alle aldre, både små og store som har evne til å undre seg.Enkle, uttrykksfulle pennetegninger. Hullet er stanset gjennom hele boka så det finnes altså i virkeligheten.Dette er en av årets aller mest spennende bildebøker.

For å rette opp hullet, må det lages en mal. Til det bruker vi en bit av et gulvbord.

Et opprør er nært forestående. Medvirkende: Iván Massagué,Antonia San Juan,Zorion Eguileor. Hullet (Innbundet) av forfatter Øyvind Torseter.

RELATERTE BØKER