Livsmot, trivsel og fellesskap blant eldre personer med innvandrerbakgrunn

Livsmot, trivsel og fellesskap blant eldre personer med innvandrerbakgrunn - Vigdis Hegna Myrvang, Kirsten Thorsen, Reidun Ingebretsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Hegna Myrvang, Kirsten Thorsen, Reidun Ingebretsen
DIMENSJON
11,85 MB
FILNAVN
Livsmot, trivsel og fellesskap blant eldre personer med innvandrerbakgrunn.pdf
ISBN
4902982732399

BESKRIVELSE

Det blir stadig flere mennesker i Norge som har vokst opp i andre land. Den norske befolkningen er preget av mangfold. Mange innvandrere har vært i landet lenge, og det blir etter hvert også stadig flere middelaldrende og eldre innvandrere. Målgruppen for temaheftet er ansatte i den kommunale helse- og omsorgstjenesten som gir tjenester til eldre med innvandrerbakgrunn. Temaheftet vil kunne brukes i kombinasjon med øvrige opplæringstiltak for ansatte, slik som Demensomsorgens ABC og Eldreomsorgens ABC.

Denne rapporten gir kunnskap om hva som kan bidra til å øke livsmot og motvirke mismot blant aldrende kvinner med slik bakgrunn. ...

Vol. 19. Det blir stadig flere eldre mennesker med innvandrerbakgrunn i Norge.

RELATERTE BØKER