Luxor-mysteriet

Luxor-mysteriet - Bjørn Sortland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Sortland
DIMENSJON
10,68 MB
FILNAVN
Luxor-mysteriet.pdf
ISBN
5544060589089

BESKRIVELSE

Søsknene Sissel, Thor og David er denne gangen på ferie i Egypt med foreldrene, men der blir de fanget inn i en grisk og grusom jakt på flere tusen år gamle skatter.

- Disse små, lysegrønne slangene er blant de farligste som fins i landet. Gled deg til "Luxor-mysteriet", bok nummer to i spenningsserien om Kunstdetektivene Søsknene Sissel, Thor og David er på ferie i Egypt med foreldrene og leier seg inn i en liten landsby ved Luxor. Men det som er et billig og sjarmerende vertshus, koster familien dyrt når gamle spøkelser begynner å gå igjen, og barn blir holdt som gisler i et storstilt, mystisk kupp. Kjøp 'Luxor-mysteriet' av Bjørn Sortland fra Norges raskeste nettbokhandel.

pris 199,00. Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.

RELATERTE BØKER