Mindfulnessbasert kognitiv terapi

Mindfulnessbasert kognitiv terapi - Signe-Lene Kvarstein, Rebekka Egeland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Signe-Lene Kvarstein, Rebekka Egeland
DIMENSJON
5,27 MB
FILNAVN
Mindfulnessbasert kognitiv terapi.pdf
ISBN
2586316437423

BESKRIVELSE

Det er mye vi gjerne skulle vært foruten og mye vi gjerne skulle kunne forhindre i fremtiden. Denne grublingen over hvordan ting burde eller skulle vært, bekymringen over en usikker fremtid og forsøk på kontroll fører oss ofte til en mer engstelig, nedstemt og fortvilet tilstand enn glede. Den brutale sannhet er at livet består av uforutsette, ubehagelige og urettferdige hendelser som vi ikke kan kontrollere eller unngå. Det vi imidlertid kan gjøre noe med, er hvordan vi forholder oss til det som skjer og hvordan det skal prege oss og påvirke våre liv. Det er mulig å reise seg og snu en negativ spiral, selv om det du opplever kjennes ut som langt mer enn du makter å håndtere. Det første steget er å erkjenne at deler av livet er som det er, uten å forsøke å endre det. Det andre steget er å trene på hvordan du kan være din beste venn gjennom det som er og møte det med omsorg for deg selv. Du har denne evnen, du trenger ikke noe mer eller noe annet . du er nok.

Mindfulness-Based Cognitive Therapy, fork.MBCT) brukes stadig mer i terapeutiskpraksis. Klienten instrueres i å bearbeide opplevelser etter hvertsom de oppstår, på en ikke-dømmende måte. Kognitiv terapi er opptatt av hvilke tanker som knytter seg til situasjonen her og nå.

Programmet retter seg mot smertefullt innhold (global, negativ, selv-refererende tenkning) ... Mindfulnessbasert kognitiv terapi av Rebecca Crane. Utgitt på Gyldendal Norsk Forlag 2014 Mindfulnessbasert kognitiv terapi (eng.

RELATERTE BØKER