Sameigelova

Sameigelova lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,16 MB
FILNAVN
Sameigelova.pdf
ISBN
7340900384982

BESKRIVELSE

Sameigelova m/forskrift - med endringer, sist ved lov av 4. september 2015 nr. 91 (i kraft 1. januar 2016)

Det er selve eiendomsretten til tingen som er delt, ikke bruksretten. Bruksretten vil følge av avtale eller forholdene for øvrig, og hovedregelen er at sameiere skal ha lik rett til tingen i forhold til andel. Sameie er en eierform der to eller flere personer eier noe sammen slik at hver person har en eierandel som er oppgitt i en brøk eller forholdstall.

Man kan inneha en beiterett fordi man eier grunnen selv, noe som vil si at retten er en funksjon av grunneierretten, eller man kan ha en beiterett på annen manns eiendom. - Kjøper du ny leilighet for å bo i den selv har det lite å si om det er borettslag eller sameie. Men hvis du planlegger å leie den ut har du større fleksibilitet hvis du kjøper selveierleilighet, sier Vegar Einang, daglig leder i DNB Eiendom Bjørvika..

RELATERTE BØKER