Stjernejakt for begynnere

Stjernejakt for begynnere En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,90 MB
FILNAVN
Stjernejakt for begynnere.pdf
ISBN
6981727850983

BESKRIVELSE

Stjernehopp over nattehimmelen og lær om de fascinerende historiene bak stjernebildene!Med Stjernejakt for begynnere kan du legge ut på en spennende reise over stjernehimmelen. Enkle trinn for trinn-kart viser veien, og du oppdager stjernemønstre, planeter og galakser.Ved hjelp av fire ulike ruter over himmelen bygger Stjernejakt for begynnere gradvis opp kunnskapsnivået ditt, og du blir kjent med over 20 stjernebilder på den nordlige halvkulen. Jakt på stjernene som fører deg fra et stjernebilde til det neste, og se hvordan mønstrene på himmelhvelvingen folder seg ut for deg. Øvingssider til hvert kapittel gir enhver liten astronom hjelpen hun eller han trenger.Stjernejakt for begynnere passer for alle som vil lære seg mer om stjernehimmelen, fra 8 år og oppover. Les, lær, øv - og opplev nattehimmelen på en helt ny måte!

Enkle trinn for trinn-kart viser veien, og du oppdager stjernemønstre, planeter og galakser. Ved hjelp av fire ulike ruter over himmelen bygger Stjernejakt for begynnere gradvis opp kunnskapsnivået ditt, og du blir kjent med over 20 stjernebilder på den nordlige halvkulen. Med Stjernejakt for begynnere kan du legge ut på en spennende reise over stjernehimmelen.

Les, lær, øv - og opplev nattehimmelen på en helt ny måte! LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets Stjernehopp over nattehimmelen og lær om de fascinerende historiene bak stjernebildene! Stjernejakt for begynnere (Innbundet). Pris kr 299.

RELATERTE BØKER