Veien til Betlehem

Veien til Betlehem - Erling Rimehaug | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erling Rimehaug
DIMENSJON
12,23 MB
FILNAVN
Veien til Betlehem.pdf
ISBN
8472420218415

BESKRIVELSE

En pilegrimsvandring fra Nasaret til Betlehem i følge med Maria, Josef og Jesus. "Å gå gjennom terrenget der evangelienes fortellinger for en stor del utspiller seg, gjør dem mer levende. Det bringer også Jesus nærmere for meg. Dette landskapet var en del av ham, slik fjellet i Hallingdal er en del av meg. Den som skal forstå meg, må ha en forståelse av landskapet som formet meg." Erling Rimehaug (f. 1947) er cand.philos. med hovedfag i historie og samfunnsredaktør i Vårt Land. Han er også fast skribent i flere andre publikasjoner (STREK, Pilgrim, Hallingdølen m.fl.). Han har skrevet en rekke bøker tidligere, blant annet Hellig land, evig strid? Og Tørsten gir lys, som vant Emmausprisen i 2008.

Arrangør av Veien til Betlehem er Misjonskirken Lyngdal 4, 5. (a) Hvorfor var Josef og Maria på vei til Betlehem? (b) Hvilken profeti ble oppfylt som følge av keiserens forordning? 4 Josef og Maria var ikke de eneste som var på reise.

Et liv med sang, syltetøy og vennskapelig småkjekling. Men en dag får de besøk av den strenge Konduktøren som vil kaste dem ut. Veien til Betlehem.

RELATERTE BØKER