Verdensredderne

Verdensredderne - Simon Stranger | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simon Stranger
DIMENSJON
10,42 MB
FILNAVN
Verdensredderne.pdf
ISBN
7529263121773

BESKRIVELSE

Emilie er 17 år og opptatt av gutter og mote. Inne i en klesbutikk treffer hun på en gutt som fester klistremerker med slagord over noen t-skjorter. Slagord om urettferdighet. Om utnytting av arbeidere i den tredje verden. På den andre siden av jorden lever Reena, en 12 år gammel jente som har sydd akkurat disse t-skjortene, på en fabrikk i Bangladesh. Verdensredderne handler om mennesker som lever på bunnen av samfunnet, og om en gruppe norske ungdommer som vil gjøre noe med det.Les mer om boka her. Lyst til å gjøre en forskjell? Lyst til å forandre noe? Kontakt Verdensredderne. www.verdensredderne.blogspot.com

Slagord om urettferdighet. Om utnytting av arbeidere i den tredje verden.

Inne i en klesbutikk møter hun en gutt som fester klistremerker med slagord på noen t-skjorter. Slagord om urettferdighet, om utnytting av arbeidere i den tredje verden. Verdensredderne Simon Stranger Les gårsdagens innlegg her, og her i morgen.

RELATERTE BØKER