Derfor!!!

Derfor!!! - Atle Steffensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Atle Steffensen
DIMENSJON
7,81 MB
FILNAVN
Derfor!!!.pdf
ISBN
2085811851163

BESKRIVELSE

Boken burde egentlig kostet 50.000 NOK, men det forstår du først etter å ha lest den. Derfor!!! er boken som gir svaret til alle som har lurt på hvorfor. Hvorfor går jeg alltid opp igjen i vekt etter å ha slanket meg? Hvorfor kjøper jeg trenings kort på trenings senter, er aktiv en stund, for så å bli støttemedlem? Hvorfor sier jeg at jeg skal gjøre noe, for så å ikke gjøre det? Disse, og flere «hvorfor er det slik»-spørsmål blir i denne boken besvart med DERFOR. I tillegg gir jeg deg de verktøyene du MÅ ha for å lykkes med dine mål. Påstandene i boken er ikke noe jeg tror og synser om - De er selvopplevd, testet på meg selv, og gir meg DERFOR grunnlag for å kunne si: DERFOR!!!Forfatteren er utdannet mentaltrener og hypnoterapeut. Denne boken er et resultat av livets skole på godt og vondt, og en genuin interesse for hvordan vi er skrudd sammen.

Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Derfor, i både bokmål og nynorsk. derfor på nynorsk. Vi har fire oversettelser av derfor i bokmål-nynorsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Derfor kommer «Obamagate» nå Den amerikanske presidenten Donald Trump beskylder sin forgjenger Barack Obama for å forsøke å ødelegge hans presidentskap.

Vi bruker komma foran så i denne ... Oversettelse for 'derfor' i den norsk-engelske ordboken og mange andre engelske oversettelser - helt gratis. Derfor snakker du i søvne. Det å snakke i søvne er veldig vanlig.

RELATERTE BØKER