Madonna-gåten

Madonna-gåten - Knut Nærum, Elisabeth Botterli, Peder Udnæs | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Nærum, Elisabeth Botterli, Peder Udnæs
DIMENSJON
3,69 MB
FILNAVN
Madonna-gåten.pdf
ISBN
7898034219128

BESKRIVELSE

Tre av landets skarpeste hoder har slått seg sammen og skrevet en heidundrende parodi på Da Vinci-koden, med handlingen lagt til Norge.En omstridt museumsdirektør blir funnet myrdet på Nasjonalgalleriet, og kongehistorikeren Bror Anton Lamsen må oppklare mysteriet ved å løse et mylder av gåter og rebuser. Samtidig blir han jaget av både en fanatisk politidirektør og en billig polsk leiemorder på oppdrag for en tvilsom dagligvaremilliardær.Nærum, Botterli og Udnæs har levert en bok som er forbløffende lik den internasjonale bestselgeren, men som har enda flere gåter! Mange flere snuskete vitser! Og en langt mer sannsynlig intrige.Gåte for gåte avdekkes en tusen år gammel sammensvergelse med forgreninger til Slottet, Edvard Munch og Norske Kvinners Sanitetsforening.Du kommer til å tro at det kunne ha vært sant.Knut Nærum er velkjent fra TV og tidligere bøker. Elisabeth Botterli og Peder Udnæs er tekstforfattere for Nytt på nytt.

På Nasjonalgalleriet blir en omstridt museumsdirektør funnet myrdet. Kongehistorikeren.. Løsningen på Madonna-gåten forutsetter at du har lest Madonna-gåten, som igjen forutsetter at du har lest Da Vinci-koden, som på sin side knapt forutsetter at du kan lese i det hele tatt.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Tre av landets skarpeste hoder har ... Vår pris 279,-.

RELATERTE BØKER