Skolens visebok

Skolens visebok - Finn Benestad, Arnfinn Klakegg, Finn Lunde | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Benestad, Arnfinn Klakegg, Finn Lunde
DIMENSJON
6,69 MB
FILNAVN
Skolens visebok.pdf
ISBN
9297360670020

BESKRIVELSE

Skolens visebok er tenkt som et supplement til sangbøker som er i bruk i skolen, men vil også passe til bruk ved alle slags elevsammenkomster, som visekvelder, klassefester og skolefester.Utvalget av viser er gjort med tanke på å dekke et så vidt område som mulig. Her er lystige og sørgmodige viser om hverandre, cowboyviser, spirituals, blues og nyere religiøse viser. Her er folkeviser fra mange land, kanons og shanties.

Visens venners viser, første samling; Viser på vandring; Viser på vandring - Frem fra Glemselen Skolens visjon. Publisert: 22.07.2019 / Sist endret: 11.11.2019 Ditt potensial, vårt felles ansvar.

Finn Benestad, Arnfinn Klakegg og Finn Lunde. Legg i ønskeliste.

RELATERTE BØKER