Strategisk analyse

Strategisk analyse - Torger Reve, Per R. Stokke | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torger Reve, Per R. Stokke
DIMENSJON
12,53 MB
FILNAVN
Strategisk analyse.pdf
ISBN
3711799097738

BESKRIVELSE

Praktisk strategisk analyse er en omfattende prosess, som forutsetter god teoretisk forståelse, innhenting av store mengder relevant informasjon om bedriftens eksterne og interne forhold og evne til relativt abstrakt og objektiv evaluering av slik informasjon. Flere og flere bedrifter forsøker å utføre slike analyser på egen hånd, men forsøkene mislykkes dessverre ofte på grunn av manglende praktiske retningslinjer for gjennomføring av strategiske analyser, eller fordi seriøse analyser erstattes med løsrevne ideer og intuitive oppfatninger og meninger om bedriftens relasjoner til omgivelsene og til seg selv. Boken drøfter nærmere hvordan systematiske strategiske analyser kan anvendes som grunnlag for utvikling av forretningsstrategier for økt konkurranseevne. Boken er en håndbok i praktisk strategisk analyse. Den gir det nødvendige datamessige grunnlag for praktisk strategiutvikling, men analysen gir ikke svar på hvilke strategiske valg bedriften bør ha. Torger Reve er administrerende direktør ved Stiftelsen for samfunns- og næringslivsforskning (SNF) og professor ved Norges Handelshøyskole. Per R. Stokke er spesialrådgiver i Statoils konsernstab for konsernstrategiutvikling.

Utover skreddersydde analyser har Newsec utviklet en digital plattform - Newsec Insight, som dere vil finne mer informasjon om lenger ned på denne siden. Praktisk strategisk analyse er en omfattende prosess, som forutsetter god teoretisk forståelse, innhenting av store mengder relevant informasjon om bedriftens eksterne og interne forhold og evne til relativt abstrakt og objektiv evaluering av slik informasjon. Flere og flere bedrifter forsøker å … Master i strategisk kommunikasjon skal gi deg kompetanse til å bruke fagfeltets teorier og metoder til kritisk analyse av målrettet og strategisk kommunikasjon.

Her finner du et rammeverk, nyttige lenker og relevante stikkord for å gjøre en analyse av makroomgivelsene. SWOT-analyse er en analyse som nyttes ved strategisk planlegging eller kartlegging av en organisasjon eller bedrifts egne sterke og svake sider, samt identifisering av eventuelle problemer og muligheter som kan påvirke utvikling. SWOT er akronym for de engelske ordene strengths (styrker), weaknesses (svakheter), opportunities (muligheter), og threats (trusler). en strategisk analyse av god kvalitet (Roos et al., 2014).

RELATERTE BØKER