Å lese Lolita i Teheran

Å lese Lolita i Teheran - Azar Nafisi | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Azar Nafisi
DIMENSJON
6,13 MB
FILNAVN
Å lese Lolita i Teheran.pdf
ISBN
9480305211577

BESKRIVELSE

Etter den iranske revolusjonen i 1979 ble arbeidsforholdene vanskelig for forfatteren som var litteraturprofessor i Teheran. Nesten all vestlig litteratur ble forbudt og da hun mistet jobben fordi hun nektet å bære skaut, inviterte hun noen av sine studenter hjem til seg for å lese forbudte klassikere. Dette er hennes egen beretning som gir et portrett av et kvinneundertrykkende samfunn, men det er også en bok om litteraturens frigjørende kraft. Har litteraturliste.

Jeg vidste ikke særlig meget om den iranske revolution i 1979 og dens konsekvenser i form af absurd religiøsitet, kulturrevolution, tørklædetvang og tabte kvinderettigheder, men nu er jeg blevet ret meget klogere efter at ha' læst den iranske ... Lolita lesen in Teheran on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers.

Alle var tidligere studenter av henne, men hadde forskjellige bakgrunn, noen fra konservative religiøse familier, ... Om Å lese Lolita i Teheran Etter den iranske revolusjonen i 1979 ble arbeidsforholdene vanskelig for forfatteren som var litteraturprofessor i Teheran. Nesten all vestlig litteratur ble forbudt og da hun mistet jobben fordi hun nektet å bære skaut, inviterte hun noen av sine studenter hjem til seg for å lese forbudte klassikere. Lolita lesen in Teheran.

RELATERTE BØKER