Den store villdyrboka

Den store villdyrboka - Yuval Zommer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yuval Zommer
DIMENSJON
3,52 MB
FILNAVN
Den store villdyrboka.pdf
ISBN
5933015166553

BESKRIVELSE

Lær om ville dyr fra hele verden Hvorfor uler ulver mot månen? Er det sant at hyener ler? Hvorfor er flodhester så glad i gjørme? Finn svarene på disse og andre dyrespørsmål inni boka. Les om skremmende, raske, smarte, hårete og fantastiske villdyr fra hele verden. Du kan blant annet lære om hva de ulike dyra spiser, hvordan de jakter og hvordan de overlever. Gå på oppdagelsesjakt og let etter 15 mystiske fotavtrykk rundt omkring i boka. Se opp for etterlikninger - klarer du å finne alle sammen? «... holder gjennomgående høy kvalitet, og jeg liker både formen og bildene!» - Petter Bøckman, Naturhistorisk museum, Universitetet i Oslo

Lær om ville dyr fra hele verden Hvorfor uler ulver mot månen? Er det sant at hyener ler? Hvorfor er flodhester så glad i ... Yuval Zommer's beautiful new book provides the ... Kjøp «Den store villdyrboka» av Yuval Zommer til en god pris på ark.no.

Gratis frakt Gratis frakt over 299 kr; Pris. 249,- Andre bøker fra forfatter.

RELATERTE BØKER