Effektiv læring

Effektiv læring - Lars Skjold Wilhelmsen, Terje Manger | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Skjold Wilhelmsen, Terje Manger
DIMENSJON
3,81 MB
FILNAVN
Effektiv læring.pdf
ISBN
7763087008832

BESKRIVELSE

Hvordan mestre overgangen fra videregående opplæring til høgskole- eller universitetsnivå? Hva kan du gjøre for å få en god studiestart og lykkes videre i studiene? Hvordan lære mer og bedre? Denne boka gir deg råd om effektiv læring og om hvordan du kan organisere studiearbeidet ditt for å oppnå gode resultater. Du får blant annet tips om hukommelsesteknikker, tidsplanlegging, effektiv lesing, notatteknikker, skriving som fremmer læring, arbeid i grupper, eksamensforberedelse og hvor du kan søke veiledning. Forfatterne har lang erfaring med undervisning og veiledning, både av begynnerstudenter og viderekomne. De har publisert en rekke bøker og artikler om læring. Lars Skjold Wilhelmsen var tidligere pedagogisk rådgiver ved Det juridiske fakultet, Universitetet i Bergen, og driver nå sin egen virksomhet. Terje Manger er professor i pedagogisk psykologi ved Det psykologiske fakultet, Universitetet i Bergen.

. Effektiv e-læring Animalia har de siste årene satset mer på utvikling og tilrettelegging av digital opplæring for å kunne tilby kurs der det er behov. Mange bønder og produsenter opplever økt krav om dokumentasjon i sin produksjon. Pris: 146,-.

I filosofien har læring helt fra Aristoteles' tid vært analysert som assosiasjon, og det utviklet seg et eget filosofisk-psykologisk område, såkalt assosiasjonspsykologi. E-læring i kombinasjon med eksempelvis webinar eller møter med video/streaming kan også gi en god kursopplevelse og læringseffekt. Kan tilpasse kurs ved behov.

RELATERTE BØKER