Enneagrammet

Enneagrammet - Richard Rohr, Andreas Ebert | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Richard Rohr, Andreas Ebert
DIMENSJON
4,87 MB
FILNAVN
Enneagrammet.pdf
ISBN
1691473634572

BESKRIVELSE

Enneagrammet - et redskap til personlig vekst. Enneagrammet skildrer ni personlighetstyper, hver med sin egenart og spesielle karaktertrekk. Det er et redskap som hjelper deg til å kjenne deg selv, utvikle dine positive sider og forstå andre bedre. Mange har erfart at enneagrammet har blitt en veiviser til dypere selverkjennelse og et tydeligere møte med Gud og medmennesker. Denne utgaven er en revidert utgave av Sjelens 9 ansikter som kom første gang i 1993. Se også Enneagrammet typetest.

Enneagrammet er en av vår tids mest dybdegående personlighetsmodeller. Enneagrammet beskriver hver types ubevisste drivkraft og tankemønstre - hvordan vi ubevisst gjentar de samme tanker og handlinger. Mange blir irritert over å 'bli satt i bås' med Enneagrammet, men ideen i modellen er nettopp å oppdage, at man sitter fast i noen mønstre, og at Enneagrammet gir mulighet til å slippe ut av sin 'bås'. KORT OM ENNEAGRAMMET Enneagrammet tar sitt navn fra gresk, og betyr ni punkter.

Enneagrammet er et godt verktøy til å få innsikt i både i egen og andres motivasjon, atferd og kommunikasjon. The Nine Enneagram Type Descriptions. Click on any of the titles below to read detailed descriptions about each of the nine Enneagram types.

RELATERTE BØKER