Gangster-bestemor

Gangster-bestemor - David Walliams | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Walliams
DIMENSJON
12,31 MB
FILNAVN
Gangster-bestemor.pdf
ISBN
3744894729912

BESKRIVELSE

Gangster-bestemor av David Walliams går sin seiersgang over hele verden!Maks rabatt! Du får den ikke billigere!Boka er perfekt for alle de som ikke liker å lese, rett og slett fordi den er så morsom at du glemmer at du ikke liker å lese.... Cathrine, AdlibrisDavid Walliams barnebøker er midt i blinken for jenter og gutter - skikkelig morsomme, spennende og fulle av handling. Ben hater å være hos bestemor. Det er dørgende kjedelig. Bestemor vil bare spille Scrabble, all maten hun lager smaker kål, og hun promper for hvert skritt hun tar. Men en kveld oppdager Ben at bestemor lever et dobbeltliv: Hun er en av verdens mest fryktede smykketyver! Og hun drømmer om å stjele kronjuvelene. Fra da av blir det alt annet enn kjedelig å være sammen med bestemor ...

.. På lager Sendes vanligvis innen 24 timer Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-David Walliams ... Kjøp 'Gangster-bestemor' av David Walliams fra Norges raskeste nettbokhandel.

David Walliams; Tony Ross (Illustratør) ; Sverre Knudsen (Oversetter) David Walliams barnebøker er midt i blinken for jenter og gutter - skikkelig morsomme, spennende og full av handling. Ben hater å være hos bestemor.

RELATERTE BØKER