Imperium

Imperium - Christian Kracht | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Kracht
DIMENSJON
8,1 MB
FILNAVN
Imperium.pdf
ISBN
8522216946228

BESKRIVELSE

Møt August Engelhardt; nudist, vegetarianer og en rastløs soltilbeder fra keiserens Tyskland som tidlig på 1900-tallet setter seil mot Stillehavs-koloniene i Ny-Pommern for å starte sitt eget lille imperium av kokovorer, basert på en egenkomponert kokosnøttfilosofi. Med Imperium skriver Kracht seg lekent rundt den historiske personen Engelhardt i en roman som kaster lange skygger innover det tyske 1900-tallet. "Et mesterverk"- Die Welt

Et imperium var imidlertid opprinnelig den militære overkommandoen som ble tilført de høyeste romerske embetsmennene (konsulene, pretorene og i sjeldne tilfeller ... Imperium (avledet av det latinske imperare, «befale») er en betegnelse på en politisk sammenslutning der et sentrum dominerer periferiene ved hjelp av direkte kontroll over fremmede territorier, eller ved hjelp av mer indirekte former for innflytelse.Ordet ble første gang benyttet i Romerriket som en selvbeskrivelse. Nettopp Romerriket har vært et ideal for senere imperier som Mongolriket ... Directed by Daniel Ragussis.

Imperium is a metal-festival based at the fortress of Fredriksten in Halden, Norway. References []. imperium in Charlton T.

RELATERTE BØKER