Inni og utenpå

Inni og utenpå - Anne Vibeke Fleischer, Rikke Mølbak | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Vibeke Fleischer, Rikke Mølbak
DIMENSJON
5,29 MB
FILNAVN
Inni og utenpå.pdf
ISBN
7245978226310

BESKRIVELSE

Denne boken er skrevet for deg som veier litt for mye.Mikkel og Julie er veldig forskjellige, men de har en ting til felles: De veier litt for mye. Eller, de er overvektige, hvis du heller vil bruke det ordet. Der er vanskelig for barna å ha de ekstra kiloene. De vil helst være som alle andre barn.Hvis du selv veier for mye, vet du sikkert hvordan de har det. Eller kanskje du har venner som er lei av å være for tunge. I begge tilfeller kan du sikkert komme med forslag til hvordan de kan mestre vanskelige situasjoner.I bokens siste del er det et eget kapittel til de voksne, som gjerne vil forstå og hjelpe barn som veier for mye.Boken inngår i serien Psykologi for barn......

Eks mva: kr 179,00 Inkl mva: kr 179,00 . Tilgjengelighet: ... Mobbing - vondt inni og utenpå.

I et lukket rom, naturligvis med kameraforbud, får vi se den produksjonsklare modellen. Ho snakkar ope og ærleg om trening, kropp og livsstil, og avsluttar det heile i ekte funky-stil med ei aldri så lita trening søkt. Meld deg på og bli med på moroa! Arrangementet er gratis! Program: 17:30 «Sterk utenpå, sterk inni» i Storsalen 18:15 Treningsøk t i idrettshallen 19:15 Avslutning Nedre a ldersgrense 14 år. STERK UTENPÅ, STERK INNI.

RELATERTE BØKER