Pannekakerøre

Pannekakerøre - Sven Nordqvist | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sven Nordqvist
DIMENSJON
9,89 MB
FILNAVN
Pannekakerøre.pdf
ISBN
8397023670266

BESKRIVELSE

Det ble sagt at Pettersen var litt rar. Folk sier så mye. Man vet ikke hva man skal tro. Visst var han litt glemsk og distré, den gode Pettersen. Helt som andre var han jo ikke, der han gikk alene og snakket med katten. Og det hadde vel ikke vært så farlig, om det ikke var for det Gustavsen fortalte. Det om Pettersens pannekakerøre. Og at han hadde klatret over taket da han skulle til butikken. Og at han hadde knyttet en gardin i halen på katten. Det hadde jo Gustavsen selv sett, så det var sikkert sant. Gjør man sånt, da må man jo være litt rar, eller hva?

Verdens beste pannekaker Ca 16 stk 125 g smør 6 mellomstore egg 6,5 dl helmelk* 1 ss sukker … Kjøp Pannekakerøre og resten av ukeshandelen med ett klikk! Pannekaker er en favoritt hos de fleste. Lag denne grunnoppskriften og server med din favoritt topping! Til helgefrokost, middag, dessert eller kveldsmat - pannekaker skaper alltid begeistring. Ved å melde deg på samtykker du i at vi kan sende deg nyhetsbrev 1-2 ganger i måneden.

Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost - alle har sin pannekakefavoritt! Hell i en øse med pannekakerøre og vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.

RELATERTE BØKER