Skatteforvaltningsloven

Skatteforvaltningsloven - Einar Harboe, Marianne Brockmann Bugge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Einar Harboe, Marianne Brockmann Bugge
DIMENSJON
10,21 MB
FILNAVN
Skatteforvaltningsloven.pdf
ISBN
5992728500058

BESKRIVELSE

Denne lovkommentaren inneholder skatteforvaltningsloven med forskrifter. Regelverket er kommentert av skattejurister med omfattende praksis fra det private næringsliv og skatteforvaltningen. Boken er skrevet med tanke på skatteetaten, revisorer, regnskapsførere og advokater. Den er det sentrale hjelpemiddel ved behandlingen av spørsmål i tilknytning til skatteforvaltningsloven. Denne utgivelsen er også tilgjengelig i digital versjon på juridika.no.

1067 om delegasjon av myndighet til Skattedirektoratet om å fastsette forskrift til skatteforvaltningsloven Skatteforvaltningsloven (Lov om skatteforvaltning, sktfvl.) trådte i kraft 1. januar 2017 og regulerer alle forhold knyttet til fastsettingen av skatt..

Denne artikkelen er for øvrig oppdatert med noen endringer som trår i kraft fra og med inntektsåret 2019. Lov om skatteforvaltning (skatteforvaltningsloven) Tilråding fra Finansdepartementet 11. desember 2015, godkjent i statsråd samme dag.

RELATERTE BØKER