Straffesaksbehandling i tingrettene

Straffesaksbehandling i tingrettene - Tor Langbach | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Langbach
DIMENSJON
10,47 MB
FILNAVN
Straffesaksbehandling i tingrettene.pdf
ISBN
7331290892961

BESKRIVELSE

Hensikten med denne boka er å gi en innføring og veiledning i ulike rettslige og praktiske spørsmål i forbindelse med straffesaker. Å behandle straffesaker er en meget regelstyrt virksomhet. Reglene skal ivareta mange hensyn - ikke minst folks rettigheter og rettssikkerhet - men reglene skal også få saksbehandlingen til å gli på en effektiv og hensiktsmessig måte. Jurister kan av og til la reglene bli hindringer fra å velge praktiske og gode løsninger. Og reglene blir i hvert fall hindringer om man ikke behersker dem. Boka gir en ryddig oversikt over rettens forskjellige aktører og alle stadier i behandlingen av straffesaker i tingrettene. En rekke temaer som erfaringsmessig skaper problemer, blir gjennomgått. Den primære målgruppen er dommere og saksbehandlere i tingrettene, men også forsvarsadvokater, påtalejurister og andre profesjonelle aktører som opptrer i domstolene, vil finne stoff av stor nytte.

Alle rettskildehenvisninger er linket opp og knyttet til boken. Boken er skrevet av Tor Langbach, nåværende leder av Domstolsadministasjonen i Trondheim. En arbeidsgruppe for straffesaksbehandling har utarbeidet retningslinjer for behandlingen av straffesaker i domstolene.

e-bok, 2016. Leveres direkte via nedlastning.

RELATERTE BØKER