Svaret er sjiraff

Svaret er sjiraff - Mari Kjetun | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mari Kjetun
DIMENSJON
8,12 MB
FILNAVN
Svaret er sjiraff.pdf
ISBN
4763496649379

BESKRIVELSE

Hvilket dyr har lengst hals?Svaret er sjiraff! Sjiraffen er kanskje det rareste dyret på kloden. Sjiraffer er også utrydningstruet. Hver dag blir det sju sjiraffer mindre på jorda vår. Derfor trenger barn å lære om sjiraffer. De er fascinerende skapninger. Visste du at de hater å bli våte og er livredde for torden?Eller at tunga er like lang som armen din og brukes til å vaske ørene?Eller at den kan fylle en bærepose med bæsj hver dag?Fifffig kunnskap for en nysgjerrig 4- til 7-åring. Her får startleseren nyttig og unyttig kunnskap om en av de vakreste og underligste skapningene på jorda.Enda en Løveunge med gøyale fakta. Vi følger opp suksessen til Hai! som kom tidligere i år. Boken er skrevet av sjiraffentusiast Mari Kjetun og illustrert med vakre fotografier.

De hater å bli våte, er livredde for torden, og tunga deres er like lang som armen din. Sjiraffen er også utrydningstruet, og det blir syv færre av dem ... Svaret er sjiraff; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: KJE; Klassifikasjon: 599.638; Emne: Sjiraffer; Serie: Løveunge; År: 2019; Noter: Sjiraffer er utrolig rare dyr.

Forskerne som har ... Fire ganger så mange arter betyr selvfølgelig ikke at vi får fire ganger så mange sjiraffer.

RELATERTE BØKER