Ungdom, læring og forebygging

Ungdom, læring og forebygging - Edvard Befring, Bjørg-Elin Moen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edvard Befring, Bjørg-Elin Moen
DIMENSJON
6,96 MB
FILNAVN
Ungdom, læring og forebygging.pdf
ISBN
6921799412448

BESKRIVELSE

Ungdom, læring og forebygging (2. utgave) handler om de unges ressurser, muligheter og utfordringer i skolen. Forfatterne er opptatt av temaer som: At ungdomstiden i dag er betydelig lengre og dermed langt viktigere enn tidligere Hvordan ungdoms læringsprosesser foregår med planlagt og ikke-planlagt læring Hvordan en skole for ungdom har utviklet seg historisk At skolen som samfunnets opplæringsaktør kan være med å styrke de unges livsmuligheter Forebyggende tiltak rettet mot ungdom og skolens ansvarsoppgaver Hvordan skolen kan skape et inkluderende læringsmiljø som kan motvirke krenkelser Hvordan virksomheten til MOT arbeider med disse temaene i skolenBoka er rettet mot studenter i grunnskolelærerutdanningen 5-10. Den er også aktuell for studenter i spesialpedagogikk og barnevernspedagogikk samt lærere i skolen.

... barnas kommunestyre for å sikre deltakelse og innflytelse.

Lars Gunnar Lingås skriver: «Jeg vurderer denne boka som særdeles nyttig lesing for lærere som vil forstå mer om lærerens og skolens betydning og rolle for ungdoms utvikling i et helhetsperspektiv. Postadresse: Ungdom og Fritid Postboks 9024 Grønland 0133 Oslo. Besøksadresse: Grønland 10 0188 Oslo +47 22 05 77 00 [email protected] Issuu company logo ...

RELATERTE BØKER