Bukkene Bruse vender tilbake

Bukkene Bruse vender tilbake - Bjørn F. Rørvik | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn F. Rørvik
DIMENSJON
8,89 MB
FILNAVN
Bukkene Bruse vender tilbake.pdf
ISBN
1651156688272

BESKRIVELSE

Bjørn F. Rørvik er tilbake med en nok en ellevill historie om de tre bukkene Bruse.Maks rabatt! Du får den ikke billigere!Bukkene Bruse på badeland er en av våre aller største bildeboksuksesser de senere årene. En eventyrlig morsom tekst med sprelske, fargesprakende bilder. Og nå kommer det en oppfølger, Bukkene Bruse vender tilbake. Bukkene Bruse lurer på hva de skal gjøre i ferien. De to minste vil helst til utlandet, men den største synes det blir altfor dyrt. Han vil heller på setra som de brukte å gjøre før. "Æsj," sier de to minste. "Det treige fjellet." Den største bukken lokker med trollet og vafler på setra, og til slutt drar de av gårde. Men hvor er det blitt av trollet? Det er en ellevill og fantastisk historie og en flott oppfølger til den første.

pris: 179,-Spar: 20,-Legg lydboken i handlekurven 159,-159,-Veil. pris: 179,-Spar: 20,-Kan spilles i våre gratis apper for iPhone/iPad og Android ... «Bukkene Bruse vender tilbake», er en leken teaterforestilling som skal stimulere til språkutvikling og fantasi.

Begge bøkene forteller som den om de tre bukkene Bruse på en leken og humoristisk måte. Bukkene Bruse på badeland er en av våre aller største bildeboksuksesser de senere årene. En eventyrlig morsom tekst med sprelske, fargesprakende bilder.

RELATERTE BØKER