En venn i nøden

En venn i nøden - Jeanette Semb | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeanette Semb
DIMENSJON
10,60 MB
FILNAVN
En venn i nøden.pdf
ISBN
1681466385481

BESKRIVELSE

Johan kommer på overraskende besøk til Jenny i Son. Følelsene mellom dem blusser opp, men begge er smertelig klar over at de ikke har noen fremtid sammen. I desperasjon tar Tormod med seg Herman og flykter i en stjålen bil, men mister kontrollen over kjøretøyet og havner i sjøen.Lars forsøkte å tenke klart, men det var ikke lett. Han hadde ikke tid til å nøle lenger. Snart ville bilen forsvinne i dypet. Det var bare et spørsmål om tid. - Herman, jeg er nødt til å knuse ruten, ropte Lars. Herman bare stirret på ham. Lars visste ikke om han hørte ham, eller om han var for redd til å svare.

Men helt like er de ikke - heldigvis. TO KAMERAER: Bilen følger selv med i øyeblikk hvor du ikke gjør det.

16.30. En venn er i stand til å delta i dine opplevelser, de gode så vel som dårlige. Når en vennhar opplevd noe dramatisk, slik tilfellet er for mange nå, har de behov for å spole scener om igjen og om igjen for å arbeide seg ut av nøden.

RELATERTE BØKER