Forbudte følelser

Forbudte følelser - Annikki Øvergård | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annikki Øvergård
DIMENSJON
11,3 MB
FILNAVN
Forbudte følelser.pdf
ISBN
4692277375911

BESKRIVELSE

Anna blir konfrontert med Jo-Persas mørke hemmelighet i Kristiania da hun møter Renate, som åpent innrømmer at hun venter barn med den gamle lasskjøreren. Anna vil for alt i livet holde fast ved sin Johan, men kan ikke hjelpe for at Søren stadig dukker opp i tankene hennes. Nå som Johan sto der og smilte lykkelig til henne, fikk hun et stikk av dårlig samvittighet. Tanken på at barnløsheten kanskje kunne skyldes Johan, ville ikke helt slippe taket. Hvordan kunne hun tenke den slags tanker om ektemannen sin? Hvilken rett hadde hun til å bebreide ham, om det så bare var i hodet?

kl 09:01. HYTTESKATT: Vakrere blir ikke en hyllest til det enkleste i oss nordmenn og hyttefetisjen vår, skriver UTEs bokanmelder Sigurd Rønningen. Forbudte følelser er rockebandet Raga Rockers fjerde studioalbum og ble utgitt på Sonet Grammofon i 1988.

Stipendiat Anne Bitsch skriver om hvordan forskerens følelser blir sett ned på i metodelitteraturen, men at kontakt med følelsene kan gi bedre forskere og bedre forskning. Forbudte følelser. Da Sina Winter hørte norsk svartmetall for første gang, visste han at forholdet ville vare evig.

RELATERTE BØKER