Galveston

Galveston - Nic Pizzolatto | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nic Pizzolatto
DIMENSJON
5,85 MB
FILNAVN
Galveston.pdf
ISBN
3621336385808

BESKRIVELSE

Ray Cody er etter eget syn en dårlig mann, dødssyk og med lungene fulle av kreft og ingen å leve for. Han har tidligere hatt en kort flørt med sjefens kjæreste og skjønner at rutineoppdraget han blir sendt på, kan være en potensiell dødsfelle. Og det er det. Men Ray gjør mot dem det de ville gjøre mot ham og etter en røyktung voldsscene er Ray stort sett i live og de andre døde. Men før Ray rømmer, finner han en skamslått kvinne i huset, og han ser noe i det skremte blikket hennes, noe som rører ham og som får ham til å ta henne med. Sammen rømmer de fra New Orleans til Galveston i Texas - en dårlig beslutning. Skjebnene deres flettes sammen langs motorveien, og et slags vennskap oppstår på lugubre barer og dårlige motellrom. De slår seg ned sammen med andre fortapte sjeler, blant trailere, bilvrak og knuste drømmer, med døden en billengde bak. Håpet om trygghet er raskt tapt. Rocky er en jente med en historie, en historie som vil forfølge og ødelegge Ray for lang tid.Pizzolatto har skapt en stor, trist og kraftfull bok som sitter lenge i, en potent og visuell thriller som er vanskelig å legge fra seg, skrevet i en mørk og vakker prosa. Pizzolatto har hatt enorm suksess som den eneste manusforfatteren bak HBO-serien True Detective. Serien har fått glitrende kritikker og er gjennomgående blitt rost for manus og originalitet. Romanen «Galveston» er forløperen til «True Detective» og vel verd å fylle ventetiden med. Han skriver godt. Særlig liker jeg dialogene. Og skråblikket. Den røffe humoren. Ironien. Tom Egeland, VG. Terningkast 5

state of Texas.The community of 209.3 square miles (542 km 2), with a population of 47,743 in 2010, is the county seat of surrounding Galveston County and second-largest municipality in the county. .

Explore our departure ports and find your dream cruise ships today! Free Things to Do in Galveston . A break in Galveston doesn't have to break the bank.

RELATERTE BØKER