Måneskinnshagen

Måneskinnshagen - Corina Bomann | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Corina Bomann
DIMENSJON
5,45 MB
FILNAVN
Måneskinnshagen.pdf
ISBN
9844956084890

BESKRIVELSE

Den unge enken Lilly Kaiser driver en antikvitetshandel i Berlin, og lever et tilbaketrukket liv. Derfor blir hun svært forbauset når en fremmed mann en dag kommer inn i butikken med en gammel fiolin som han påstår tilhører henne. Hvorfor skulle hun arve et så spesielt instrument? Og hva betyr rosemotivet som er preget inn i fiolinen?Sammen med venninnen Ellen og musikkspesialisten Gabriel begynner Lilly å forske i fiolinens historie. Sporene fører henne til Indonesia, der hun blir kjent med historien til Rose Gallway. Hun var en kjent fiolinist som bodde på Sumatra for over hundre år siden. Rose pleide å holde konserter for koloniens elite, men en dag bare forsvant hun.Etter hvert som Lilly begynner å nøste i mysteriet, avsløres gamle hemmeligheter, samtidig som det skjer ting som setter hennes egen tilværelse i et nytt lys.

Egentlig kan ikke Anna fordra julen, men i år har hun bestemt seg for å feire sammen med familien. Dermed setter hun seg på toget til Berlin.

Den unge enken Lilly Kaiser driver en antikvitetshandel i Berlin... Måneskinnshagen (Heftet) av forfatter Corina Bomann. Romaner.

RELATERTE BØKER