Marias lille esel

Marias lille esel - Gunhild Sehlin | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunhild Sehlin
DIMENSJON
8,72 MB
FILNAVN
Marias lille esel.pdf
ISBN
7520386394695

BESKRIVELSE

For lenge, lenge siden bodde det i Det Hellige Land et lite esel som var veldig pjusket og lat. Så møter han den gode, hjelpsomme Maria, og med ett blir hele hans verden forandret. Når Maria og Josef legger ut på den lange reisen til Betlehem, hvem er det de da kan stole på som bringer dem trygt frem? Den klassiske julefortellingen av Gunhild Sehlin er her utgitt med forkortet tekst som billedbok for barn. Hélene Mullers vakre og stemningsfylte illustrasjoner fører oss tilbake til Det Hellige Land for to tusen år siden. NB: Til boken er det også utgitt en adventskalender.

Er krybbe til vugge for den som skal fri oss. Maria på eslet med lille Messias.

Gruppen omfatter flere viltlevende og tamme former. Min egen lille månelanding (Mongstad), bare gratis! ... kan du følge meg både på blogg og Facebook under Det grønne skafferi, Instagram @mbhestad og på You-tube Maria Berg Hestad, og få med deg både tips og triks og litt inspirasjon med på veien til din egen matproduserende oase! 2018-04-23/ Maria Berg Hestad. "Marias lille esel - en fortelling" av Gunhild Sehlin - Se omtaler, sitater og terningkast.

RELATERTE BØKER