Peppa og julenissen

Peppa og julenissen - Mark Baker | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mark Baker
DIMENSJON
3,56 MB
FILNAVN
Peppa og julenissen.pdf
ISBN
1936232768334

BESKRIVELSE

Jul med Peppa!I barnehagen til Peppa skal de ha juleforestilling. Barna spør julenissen om han vil komme og se på, men dette er den travleste tiden på året for ham! Heldigvis rekker æresgjesten deres akkurat fram i tide, og han har med en fantastisk overraskelse til Peppa og vennene hennes. Peppa - storsjarmøren med høye seertall på NRK Super - bor sammen med mamma og pappa og lillebroren Georg. Hun elsker å leke og være sammen med familien sin og vennene sine, og så liker hun å hoppe opp og ned i sølepytter.

Uavhengig de begge bestemmer de ønsker å kle seg ut som julenissen og dette fører til en enorm mengde forvirring i byen. Peppa er en søt, liten gris som som bor sammen med sin lillebror Georg, mamma Gris og pappa Gris. Peppa elsker å leke, kle seg ut, besøke spennende steder og få nye venner, men den absolutte yndlingsbeskjeftigelsen er å hoppe rundt i søle!

Det er jul, og alle barna går til nissens hytte for å fortelle ham hva de ønsker seg til jul.

Vår kaffebar åpner klokken 11.00Velkommen! Julenissen er god på lysfester, nissefester, juleavslutninger og ellers hva som måtte ønskes for å glede barn og voksne i den hektiske julestria! Category Entertainment Velkommen til opplesning, sang og musikk om Peppa Gris og julenissen.Siri Ingul leser og Marius Graff spiller og synger.Arrangementet er gratis og passer best for barn fra 2 år og oppover.Vår kaffebar åpner kl. 11.00Velkommen! Britisk animasjonsfilm.

RELATERTE BØKER