Strategisk suksess?

Strategisk suksess? lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,66 MB
FILNAVN
Strategisk suksess?.pdf
ISBN
9978029714490

BESKRIVELSE

I 2001 gikk norske spesialstyrker i første rekke da vestlige koalisjonsstyrker angrep Al Qaida i Afghanistan. Styrkene høstet internasjonal anerkjennelse for krevende og risikable oppdrag i et av verdens mest ugjestmilde fjellområder. Ti år senere, i 2011, gikk Norge atter i front, denne gangen med kampfly. Fra 20.000 fot over millionbyen Tripoli ble strategiske mål bombet med kirurgisk presisjon. Tiden som har gått siden 2001 viser at norske myndigheter har fått et anvendelig og etterspurt maktinstrument i internasjonal politikk - militærmakten. Og de brukes stadig oftere: Fra Bosnia og Kosovo til Afghanistan og Libya går en linje med 20 års aktiv bruk av norsk militærmakt. I denne boken spør forfatterne om hvilken strategisk tenkning som lå til grunn for operasjonene i Afghanistan og Libya. Er norske myndigheter bevisst på hva de ønsker å oppnå og hva det krever? Hva kan vi lære om sammenhengen mellom politiske mål og militære midler? Var disse operasjonene en strategisk suksess?

armé således en strategisk fiasko og ikke nådde målet. Blockchain og kryptovaluta Blockchain (også kalt distributed ledger technology) er en teknologi som i årene fremover er spådd stor påvirkning på hvordan transaksjoner utføres og data deles mellom ulike parter. En av blockchain-teknologiens mest kjente bruksområder i dag er...

Kjøp boken Strategisk suksess? (ISBN 9788215021317) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER