Tørst

Tørst - Jo Nesbø | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jo Nesbø
DIMENSJON
10,31 MB
FILNAVN
Tørst.pdf
ISBN
4983688429311

BESKRIVELSE

Et drapsoffer blir funnet i sitt hjem med bitemerker i halsen. Kroppen er tappet for blod. Kan det værevampyrisme - et svært omdiskutert felt i psykiatrien.Tidligere etterforsker Harry Hole vet bedre enn noen at flere av krimhistoriens verste seriemordere harvært diagnostisert som nettopp vampyrister.Men Harry har et annet motiv for å bistå politiet - morderen som slapp unna.

- Bladet er for deg som er nysgjerrig på de store sammenhengene og dype spørsmålene, sier redaktør Ann Kristin van Zijp Nilsen. Når jeg er tørst nå, og drikker vann, tisses det ut etter en halvtime, uten at det har hjulpet på tørsten. Jeg har prøvd å avvenne kroppen med å drikke vann på natta, men det hjelper ikke.

Nettbutikken er åpen 24 timer i døgnet! TØRST Drikke utvikler og produserer forskjellig type drikker. Bokanmeldelse: Jo Nesbø: «Tørst» - Sitter som et bitt! Det starter rolig, nærmest i valsetakt. Men etter hvert skrus tempoet betraktelig opp, og den nye Harry Hole-boken blir en heseblesende ... Tørst og sjalusi Begjær, seksualitet og sjalusi dukker opp på flere plan.

RELATERTE BØKER