Vilt rike

Vilt rike - Kevin Kwan | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kevin Kwan
DIMENSJON
3,4 MB
FILNAVN
Vilt rike.pdf
ISBN
8259702867068

BESKRIVELSE

Vilt stor rikdom, ville intriger - en romantisk komedie helt utenom det vanlige. Første bok i herlig bestselgerserie om privilegerte utenlandskinesere.New York-paret Rachel og Nick er i ferd med å ta forholdet et skritt videre: Hun har sagt ja til å tilbringe sommeren i hans fødeland Singapore, hvor han skal være forlover i bestevennens bryllup. Rachel forventer kvalitetstid med mannen hun elsker og familien hun skal introduseres for i et vanlig, beskjedent barndomshjem. Det er bare noen små detaljer han har unnlatt å fortelle henne. Én: at barndomshjemmet hans ser ut som et palass, to: at han tilfeldigvis er landets mest ettertraktede ungkar. Arm i arm med Nick, er Rachel en skyteskive i det øyeblikket hun går av flyet, og snart er den avslappende ferien blitt til en hinderløype av gamle penger, nye penger, nysgjerrige slektninger og manipulerende konkurrenter."Original og morsom, "Vilt rike" er en skikkelig berg og dalbane-tur. Jeg elsket den!" Jackie Collins"Kwan vet virkelig hvordan han skal fortelle en levende, sprudlende historie.» The Boston Globe

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Vilt stor rikdom, ville intriger - en romantisk komedie helt utenom det vanlige. Første bok i herlig bestselgerserie om privilegerte utenlandskinesere.

Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen. ..

RELATERTE BØKER