Andres liv og vårt eget

Andres liv og vårt eget - Fredrik Barth | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fredrik Barth
DIMENSJON
6,20 MB
FILNAVN
Andres liv og vårt eget.pdf
ISBN
5155999698225

BESKRIVELSE

Det er stor variasjon mellom livsformer og verdier i ulike samfunn verden over. sosialantropologi Fredrik Barth har gjort feltarbeid i svært forskjellige samfunn over store deler av verden. kjærlighet, ekteskap og moral på en slik måte at dette også blir en refleksjon over våre egne liv, valg og verdier.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Når vi forstår dynamikken i en negativ leveregel og setter den i sammenheng med vårt eget liv, har vi muligheten til å endre oss. Når vi forstår hvordan en negativ leveregel fungerer som en stille stemme som styrer både tanker, følelser og handlinger, kan vi ta tyren verd hornene og skape forandring. : være sin egen herre være sin egen herre / ved egne anstrengelser, midler ved egne anstrengelser, midler / gjøre noe på eget ansvar gjøre noe på eget ansvar / se noe med sine egne øyne se noe med sine egne øyne / det er din egen skyld det er din egen skyld / min egen unge min kjødelige unge min egen unge min kjødelige unge / med fare for eget og andres liv med ... Andres sinn er bare delvis tilgjengelige for oss.

Begrenser tilbud og bruk. Søkeresultater for Sitt eget liv - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Når vi forstår dynamikken i en negativ leveregel og setter den i sammenheng med vårt eget liv, har vi muligheten til å endre oss.

RELATERTE BØKER