Elefanten i rommet

Elefanten i rommet - Siri Spillum | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Spillum
DIMENSJON
11,87 MB
FILNAVN
Elefanten i rommet.pdf
ISBN
6985435413465

BESKRIVELSE

Elefanten i rommet. Jag den ut og få det bedre på jobben! En bok om hvordan du og dine kolleger kan skape en super arbeidsplass. En elegant og innsiktsfull betrakting om å ta tak i relasjoner og kommunikasjon i ulike arbeidsmiljø. Elefanter i rommet kan skape store ødeleggelser. Når for eksempel karaktertrekk i oss som Tåkefyrsten og Kontrollfriken herjer som verst. En befriende småfrekk bok, blottet for teori og forskning. Boken gir inspirasjon til å jage ut elefanten i rommet for både ledere og ansatte. Et verktøy i hverdagen i relasjon med andre.

Den voksende elefanten i det norske hus er at vi vet at hundretusener blør og dør på terskelen til vår egen verdensdel, men vår samlede innsats for å ... Har du et øyeblikk i livet du stadig kommer tilbake til eller noe du gjerne skulle ha gjort før det er for sent? I podkasten Usagt (tidl. Elefanten) gyver vanlige mennesker løs på det usagte og ugjorte i livet sitt.

En av de store elefantene i rommet, heter lønn, sier Brimi til Børsen. Som elefanten i rommet har man det egentlig ganske bra, så lenge ingen snakker om deg. Så lenge alle bare fortsetter som før.

RELATERTE BØKER