Fra sansing til handling

Fra sansing til handling - Astrid E. Andersen, Torhild Holthe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid E. Andersen, Torhild Holthe
DIMENSJON
12,21 MB
FILNAVN
Fra sansing til handling.pdf
ISBN
2610007144447

BESKRIVELSE

Mange personer med demens får før eller siden vansker med å utføre praktiske gjøremål. Mange opplever at problemer med å skifte hjul på bilen, foreta enkle reparasjoner i huset eller betjene kaffetrakter kan være første tegn på demensutvikling. Vansker med å utføre praktiske gjøremål kan ha mange og sammensatte årsaker, og forfatterne foreslår å bruke betegnelsen handlingssvikt om dette symptomet. Boka har til hensikt å forstå handlingssvikt i dagliglivet og si noe om hvordan disse vanskene kan møtes ved å legge forholdene best mulig til rette for personer med demens og deres omsorgspersoner.

Av Kari Glavin, Sølvi Helseth og Lisbeth Gravdahl Kvarme (red.), 340 sider, Akribe, 2007, ... Handlings- og refleksjonsmodellen er en veiledningsteoretisk tilnærming som retter seg inn mot veiledning av undervisningsrelaterte temaer. Gjennom veiledningen ønsker man å skape større bevissthet rundt verdigrunnlaget som ligger bak den kunnskap som man støtter seg til og derigjennom styrke veisøkerens yrkesidentitet. Om Fra sansing til handling Mange personer med demens får før eller siden vansker med å utføre praktiske gjøremål.

Andersen; Torhild Holthe. Mange personer med demens får før eller siden vansker med å utføre praktiske gjøremål.

RELATERTE BØKER