Gi barna 100 muligheter i stedet for 2

Gi barna 100 muligheter i stedet for 2 - Kristina Henkel, Marie Tomicic | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristina Henkel, Marie Tomicic
DIMENSJON
11,36 MB
FILNAVN
Gi barna 100 muligheter i stedet for 2.pdf
ISBN
5767851601794

BESKRIVELSE

100 muligheter er en bok om den kjønnsstereotype hverdagen våre yngste barn lever i. Den tar opp en rekke konkrete eksempler på hvordan vi daglig går i genusfeller og hvilke konsekvenser dette kan få for barn. Klær, leketøy, voksnes språk og forventninger er bare noen eksempler på områder forfatterne belyser med humor og tydelighet. Dette er en viktig bok for alle som er engasjert i den kommende generasjonen. Boken er oversatt fra svensk og har skapt mye debatt i Sverige. Den har solgt over 14.000 eksemplarer der.

Barnehagens innhold. Barnehagen skal være en pedagogisk virksomhet.

Kristina Henkel; Marie Tomicic; Emili Svensson (Illustratør) ; Johan Eide (Oversetter) 100 muligheter er en bok om den kjønnsstereotype hverdagen våre yngste barn lever i. Den tar opp en ... Fra boken «Gi barna 100 muligheter i stedet for 2» (Foto: Illustrasjon) - Gutter og jenter skal ikke være like, men man bør gi dem like muligheter, mener pedagog.

RELATERTE BØKER