Homoquiz

Homoquiz - Christian Flermoe, Christer Falck | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Flermoe, Christer Falck
DIMENSJON
12,31 MB
FILNAVN
Homoquiz.pdf
ISBN
2010420635992

BESKRIVELSE

Boka inneholder 1000 spørsmål om emner som har tilknytning til homofili, fra det mer seriøse til regelrett fjas. Her er spørsmål som antas å være av spesiell interesse for homofile eller som spilller opp til klisjeene som gjerne knyttes til homofile.

Pris ... Her finner du alle Bokklubbens bøker innen emnet homofile, lesbiske og biseskuelle. Prince er en av tidenes største artister. Siden debutalbumet For You i 1978 har han utgitt over 30 album, solgt over 100 millioner plater, hatt en lang rekke nummer-én hits og spilt konserter for millioner av mennesker verden over. Her finner du alle våre bøker innen emnet hobbyer, spørrebøker og spill.

Pubquiz. Tore Dahl, Ole Martin Halck og Christian Haugen-Flermoe.

RELATERTE BØKER