Læreboka

Læreboka En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,72 MB
FILNAVN
Læreboka.pdf
ISBN
8491287758293

BESKRIVELSE

Er du opptatt av hvordan lærebøker appellerer til leseren? Læreboka har generelt fått lite oppmerksomhet i samfunnet, noe bidragsyterne i denne boka ønsker å gjøre noe med. I Læreboka analyseres ulike læreboktekster; derav skjønnlitterære tekster, multimodale tekster, kvaliteter i læremidler, læreboka i tilpasset opplæring, design av pedagogiske tekster, metaforer om kroppen m.m. Artiklene i boka er basert på forskning gjort av noen av de fremste lærebokforskere i Norden. Redaktørene av boka er Norunn Askeland, Eva Maagerø og Bente Aamotsbakken som alle er tilsatt ved Høgskolen i Vestfold. Boka retter seg mot lærebokforfattere, lærere, skriveforskere og andre med interesse for lærebøker.

Stairs 1-4 Online (lærerlisens) med tavlebøker. Radius 1-4 Digital (lærerlisens) Hanne Hafnor Dahl og May-Else Nohr. Kronikk: Læreboka er under press Lærerne ønsker å beholde læreboka som ressurs i undervisningen.

Denne strukturen gjør det lettere å tilpasse stoffet etter behov. : sidene i ei bok sidene i ei bok / slå opp på side 200 i læreboka slå opp på side 200 i læreboka // ytterlinje sidene i ein trekant sidene i ein trekant Læreboka Forlag AS, Trondheim. 146 likes.

RELATERTE BØKER