Mormor og de åtte ungene får hund

Mormor og de åtte ungene får hund - Marianne Koch Knudsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Koch Knudsen
DIMENSJON
3,54 MB
FILNAVN
Mormor og de åtte ungene får hund.pdf
ISBN
2094703271018

BESKRIVELSE

Den fine hunden de traff i skogen har fulgt etter dem hjem, men kan de beholde den?En fin høstdag drar mor og far og alle de åtte ungene på skogtur. Mens de sitter rundt bålet og steker kjøttkaker, piper det fra buskene. Hvem kan det være?Historien er hentet fra Anne-Cath. Vestlys første bok om Mormor og de åtte ungene:.Åtte små, to store og en lastebil og egner seg for barn fra 4 år.

"Mormor og de 8 ungene i byen" er en av to helaftens spillefilmer som er basert på de kjente og kjære barnebøkene av Anne-Cath. Vestly, som selv spiller hovedrollen som Mormor.

Den fine hunden de traff i skogen har fulgt etter dem hjem, men kan de beholde den? En fin høstdag drar mor og far og alle de åtte ungene på skogtur. Mens.. Mormor og de åtte ungene får hund Marianne Koch Knudsen (Innbundet) Tips en venn 172 kr Antall .

RELATERTE BØKER