Samtalebilder

Samtalebilder - Merete Holmsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Holmsen
DIMENSJON
4,26 MB
FILNAVN
Samtalebilder.pdf
ISBN
3219075491893

BESKRIVELSE

Denne boka gir pedagoger et verktøy til bruk ved samtaler med barn om barnas opplevelser, tanker og vurderinger om livet i barnehage og skole. Boka er praktisk tilrettelagt og viser hvordan pedagoger gjennom bilder kan kommunisere med barn om deres livsverden. Forfatteren viser til forskning der bruk av visuell støtte gir barn mulighet til å fortelle åpent og fritt om egne erfaringer. Bildene i denne boka følger et musebarn gjennom dagliglivet i barnehagen og skole og gir barna mulighet for identifikasjon av tema og følelser i bildene. Boka viser eksempler på hvordan man lager en samtaleguide for barnesamtaler og hva man skal legge vekt på ved bruken av denne. Bakerst i boka presenteres de 15 ulike samtalebildene i farger.

Samtaleverktøyet er grundig beskrevet i Holmsens bøker: Samtalebilder. En vei til kommunikasjon med barn og Samtalebilder og tegninger.

En tegning kan få barn til å fortelle. I dag, får barnevernspedagoger, psykologer, pp-rådgivere og tannleger opplæring i hvordan bilder og tegninger kan brukes i samtaleterapi. PPT-lederkonferansen 2020.

RELATERTE BØKER