Separasjon og skilsmisse

Separasjon og skilsmisse - Hans Christian Steenstrup | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Christian Steenstrup
DIMENSJON
8,94 MB
FILNAVN
Separasjon og skilsmisse.pdf
ISBN
4668499538423

BESKRIVELSE

Separasjon og skilsmisse: Det er viktig å sette seg inn i hvilke krav som stilles fra samfunnets side, og hvilke særavtaler i forhold til eventuelle barn som bør inngås med ektefelle. Det er mulig for deg og din partner å gjøre det meste selv, uten kostbar advokatbistand. Ved å sette seg inn i mappens innhold vil dere også bli bedre og mindre kostnadskrevende advokatklienter. Inneholder: 16-siders hefte med gjennomgang av de viktigste lover og rettsregler som gjelder for separasjon og skilsmisse, med eksempler på utfylt skjema for avtale om samværsrett og underholdningsbidrag; eget formular for avtale om samværsrett, daglig omsorg og foreldreansvar; søknadsskjema for separasjon; søknadsskjema skilsmisse; skjema vitneerklæring.

Under separasjonstiden er dere fremdeles formelt gift. Ingen av dere kan derfor inngå ekteskap på nytt i denne perioden.

Separasjonsbevillinger etter 1800. Fra 1800 fikk amtmannen/fylkesmannen rett til å gi separasjonsbevilling.

RELATERTE BØKER