Talekunstens 12 hemmeligheter

Talekunstens 12 hemmeligheter - Ragnhild Nilsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ragnhild Nilsen
DIMENSJON
11,84 MB
FILNAVN
Talekunstens 12 hemmeligheter.pdf
ISBN
2590049326826

BESKRIVELSE

Denne boka er en vennlig håndsrekning til dem som har mye på hjertet, men strever med å få sagt det - de som gruer seg til å ta ordet i små eller store forsamlinger. Her får du oppskriftene for å opptre og ordlegge deg slik at budskapet når fram. Det handler om å få kontroll over nervøsitet, vite hvordan du får kontakt med publikum og hvordan du bruker hjelpemidler. Sist, men ikke minst, handler det om å tale med overbevisning og å skape begeistring hos dem du henvender deg til. Konkret, praktisk og oversiktlig veileder Praktiske øvelser, gode eksempler og gjennomprøvde teknikkerBoken har en annerledes og inspirerende fremstillingsform: en håndbok pakket inn i en fortelling om en ung leders drøm om å kunne presentere sitt budskap om rettferdig handel på en god måte - og ender med en brennende tale for Fair Trade.

Spare i ny ønskeliste. Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger.

Sammenlign tilbud på Bøker og magasiner frimurernes hemmeligheter i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. "Talekunstens 12 hemmeligheter - presentasjonsteknikk" av Ragnhild Nilsen - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Og hva skal du gjøre dersom du eller noen du kjenner har en vond hemmelighet? Vonde hemmeligheter skal man fortelle til en voksen man stoler på.

RELATERTE BØKER