Anna, Hanna og Johanna

Anna, Hanna og Johanna - Marianne Fredriksson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Fredriksson
DIMENSJON
4,39 MB
FILNAVN
Anna, Hanna og Johanna.pdf
ISBN
4611163918017

BESKRIVELSE

Hanna er født på 1870-tallet i Dalsland, nær grensen til Norge. Hun lever i fattigdom, slik de fleste av befolkningen gjør og er avhengig av slektningers velvilje for å overleve. Som voksen gifter hun seg, og velstanden øker. Men hun blir tidlig enke, og flytter til Göteborg for å skape seg en ny fremtid.Johanna er Hannas datter. Hun våkner politisk og begynner å interessere seg for kvinnenes stilling i samfunnet. Så gifter hun seg og får datteren Anna, som vokser opp til å bli en moderne yrkeskvinne. Men fremdeles er forskjellene store mellom menns og kvinners levekår.Marianne Fredriksson gir oss et intenst og engasjerende portrett av de tre kvinnene og stiller spørsmålet: Kan kvinner noen gang bli frie og uavhengige?

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no. Marcpost ANNA, Hanna og Jóhanna er eftir sænska rithöfundinn Marianne Fredriksson í þýðingu Sigrúnar Á.

Hun blir tidlig enke og flytter til Gøteborg. Johanna er Hannas datter, er opptatt av kvinners stilling i samfunnet. Anna, Hanna og Johanna Marianne Fredriksson ; oversatt av Gunnel Malmström.

RELATERTE BØKER