Barn i naturen

Barn i naturen - Inger Marie Vingdal, Ingjerd Hollekim | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Marie Vingdal, Ingjerd Hollekim
DIMENSJON
10,46 MB
FILNAVN
Barn i naturen.pdf
ISBN
3105263131379

BESKRIVELSE

Eksperttips fra Turistforeningen, Vera Michaelsen og forfatteren av flere bøker om aktiviteter for barn ute i naturen. Barn kan ha stor glede av å være på tur sammen med andre barn. Gjør klar sekken i forveien, da er det enklere å komme seg ut.

Når barn opplever ting for første gang, som for eksempel å få se store krabber i fjæra, eller et rådyr på beite, så husker de det lenge. Hvem de var sammen med den aktuelle dagen, kan fort bli glemt, men opplevelsen sitter i. Barnehageansatte som aktivt bruker naturen som arena for lek og læring, vet hvilken stor verdi vår varierte og fantastiske natur har som kulturbærer for både voksne og barn.

RELATERTE BØKER