Biografi ; Dagbok : (epitafer) ; Brev : (et forsøk)

Biografi ; Dagbok : (epitafer) ; Brev : (et forsøk) - Tomas Espedal | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tomas Espedal
DIMENSJON
7,74 MB
FILNAVN
Biografi ; Dagbok : (epitafer) ; Brev : (et forsøk).pdf
ISBN
3386468983486

BESKRIVELSE

Tomas Espedal er en sjelden blomst i vår samtidslitteratur. I tre usedvanlig velskrevne bøker har han utforsket tre private og beslektede sjangre: biografien, dagboken, brevet.Han gir av seg selv, blottstiller de innerste tankene, setter ord på det personlige ? uten å bli for personlig. Det hele er ført i pennen av en stor stilist, en språkkunstner. Og nettopp språket er et hovedanliggende i seg selv: Hvordan formidle med ord det som ligger en nærmest? Hvordan formidle seg selv? Hvordan skrive om sorgen etter at samboeren din dør? Hvordan kan man slåss med seg selv og med språket? Og hvordan kan man rett og slett leve et stille og rolig liv?I denne boken er Biografi (glemsel), Dagbok (epitafer) og Brev (et forsøk) samlet i ett bind.«Det er komplett ubegripelig at skjønnlitteratur av en så høy kvalitet som det Espedal gang på gang leverer, ikke skal kunne nå et bredere publikum.»Sigmund Jensen om Brev (et forsøk) i Stavanger Aftenblad

Eller kunsten å leve et vilt og poetisk liv - (2006) Imot kunsten - (2009) Imot naturen - (2011) Bergeners - Roman (2013) Utmerkingar. Nominert til Nordisk Råds litteraturpris 2007 for Gå.

He made his literary debut in 1988 with the novel En vill flukt av parfymer.His novel Gå.Eller kunsten å leve et vilt og poetisk liv from 2006 was nominated for the Nordic Council's Literature Prize. He was awarded the Norwegian Critics Prize for Literature for 2009 for his novel Imot kunsten ... Ga på 90-tallet ut en serie romaner som utforsket grensene mellom roman, essay og selvbiografi, inkludert «Biografi (glemsel)», «Dagbok (epitafer)» og «Brev (et forsøk)», siden samlet i ... Kjøp bøker av Tomas Espedal.

RELATERTE BØKER